Archiv článků
   za měsíc červen 2024

Kategorie: sport  

 


Mladí fotbalisté se na turnaji neztratili, obsadili třetí místo

Ilustrační foto k článku: Mladí fotbalisté se na turnaji neztratili, obsadili třetí místo

Na hřišti v Údolní ulici se v sobotu 22. června odehrál 5. ročník Mezinárodního turnaje mladších žáků v kopané. Tradiční akce se zúčastnilo deset družstev, mezi nimi i tým z partnerského města Legnica v Polsku. Domácí fotbalisté z FK Blansko vybojovali konečné třetí místo.


Jaro v barvách Atletického klubu Ludvíka Daňka Blansko bylo úspěšné

Ilustrační foto k článku: Jaro v barvách Atletického klubu Ludvíka Daňka Blansko bylo úspěšné

Jarní část sezony se blíží ke konci a můžeme s klidným svědomím říci, že se nám na dráze opět daří. Družstva staršího i mladšího žactva Atletického klubu Ludvíka Daňka (AKLD) jasně postupují soutěží, družstvo přípravek se probojovalo do finále Krajské ligy ze třetího místa a družstvo žen v druhé lize bude ještě v posledním kole bojovat o účast v podzimní baráži. Mezi jednotlivci jsme získali řadu cenných kovů z krajských mistrovství a mistrovství Moravy a Slezska a připravujeme se tak na vrchol sezony v podobě mistrovství ČR.


Aerobic team Orel Blansko získal zlato v Budapešti

Ilustrační foto k článku: Aerobic team Orel Blansko získal zlato v Budapešti

Aerobic Team Orel Blansko je klub, který působí pod vedením Adély Bláhové na Orlovně v Blansku a zaměřuje se na závodní aerobik a gymnastiku pro děti od 4 do 20 let. Cílem každé sezóny je secvičit závodní sestavu s jedinečným tématem, doplněnou tematickými dresy, pomůckami a hudbou. Uplynulou sezónu děvčata zakončila úspěšně, když získala titul mistrů světa.






Jarní závodní sezóna ve Fénixu je v plném proudu

Ilustrační foto k článku: Jarní závodní sezóna ve Fénixu je v plném proudu

Brzké jarní počasí nastartovalo dráhovou sezonu pocitově o chvilku dříve než v minulých letech. Ze zimních bund jsme se převlékli rovnou do oddílových tílek a poměřili síly na prvních jarních venkovních závodech. A naše oranžové dresy Fénix sport Blansko se určitě neztratily.