V prvním kole MSFL čeká blanenské fotbalisty Znojmo

31. července 2024, sport, přečteno: 367×

Fotbalisté FK Blansko zahájí v neděli 4. srpna nový ročník Moravskoslezské fotbalové ligy (MSFL). V prvním kole přivítají na hřišti na Údolní od 10:15 hodin mužstvo 1. SC Znojmo FK.

Kádr blanenských fotbalistů před startem sezony posílili hráči Dominik Šmerda, Martin Sedlo, Radek Adamec, Lukáš Málek a David Bednář. Do nového ročníku MSFL Blanenští nastoupí opět pod vedením trenéra Jiřího Vorlického. Cíle jsou podle něj jasné.

V posledním přípravném utkání FK Blansko porazilo Ústí nad Orlicí 3:2. FOTO: Josef Kratochvil

„V sezoně chceme mnohem více útočit na výsledky. Naším cílem je posouvat se postupně do klidného středu tabulky. Jedna věc je ale představa a druhá pak realita, ale o toto bychom se chtěli snažit a hrát v polovině tabulky,“ uvedl na klubovém webu trenér Jiří Vorlický.

Blanenští hráči mají za sebou letní přípravu, kterou zahájili 10. července. Během ní fotbalisty čekalo i šest přátelských zápasů, čtyři z nich přitom vyhráli.

FK Blansko sehrálo také utkání 2. předkola MOL Cupu. Fotbalisté v sobotu 27. července v zápase na hřišti týmu FC Žďas Žďár nad Sázavou prohráli 1:5.

Ve druhém kole MSFL čeká FK Blansko mužstvo ČSK Uherský Brod. Utkání na hřišti na Údolní se koná v sobotu 10. srpna od 17:30 hodin.

Rozpis zápasů FK Blansko v novém ročníku MSFL najdete v tomto odkazu.

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení