Archiv článků
   za měsíc prosinec 2011

Kategorie: zprávy z MěÚ  

 


Územní plán Blansko

Dne 22.12.2011 nabyl účinnosti nový Územní plán Blansko, který nahradil dokumentaci Územního plánu sídelního útvaru Blansko z 2. března 1998 ve stavu po schválení a vydání pozdějších změn.



Svoz odpadu ve svátky a svoz vánočních stromků

Na základě sdělení zástupce svozové firmy AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. proběhne svoz zbytkového komunálního odpadu od občanů v pondělí 26.12.2011. To znamená, že proběhne svoz ve svátek a je zapotřebí zabezpečit vystavení popelnic jako v běžném termínu svozu a taktéž i přístup ke kontejnerovým stáním. V lednu budou sváženy i vánoční stromky.




Odstávka pitné vody na Písečné 14.12.–15.12.2011

Z důvodu opravy vodovodu bude v Blansku, sídliště Písečná + Hotel Probe, ve dnech 14.-15.12.2011 v době od 22:00 do 05:00 hod. přerušena dodávka pitné vody. Náhradní zásobování bude zajištěno cisternami, které budou umístěny na ulici Pod javory u kotelny a u bývalé výrobny lahůdek.



Střípky ze zastupitelstva

Starosta blíže o některých schválených usneseních zastupitelstva města.


Termíny zkoušek pro taxikáře

Termíny konání zkoušek pro rok 2012 k prokazování odborné způsobilosti k provozování silniční dopravy pro cizí potřeby pro druh dopravy – taxislužba.


Víkendovka na lanech

Ilustrační foto k článku: Víkendovka na lanech

Touha dětí a dospívající mládeže po neobyčejných zážitcích končí často pácháním trestné činnosti či zneužíváním návykových látek. Ukázat cestu, že čas lze zajímavě prožít i jinak, je stěžejní myšlenkou projektu prevence kriminality DOBRODRUŽSTVÍ 2011.